6.11.2014

"Dünyanın En İyi ELF'i bir TÜRK !!"


Dün ilk blog yazım "We are SUPER-SUPERMAN"'i hazırlarken bir konu çok dikkatimi çekti ve sizinle paylaşmak istedim :)

SJ ile ilgili bilgi araştırıken Koreantürk sitesinde Dünyanın en iyi ELF'inin bir Türk olduğuna dair bir yazı gördüm o.O Siz de şaşırdınız değil mi ? Belki de bu haberi benden önce duydunuz ya da biliyordunuz. Ben ne yazık ki yeni öğrendim :/

Hemen konuya geçelim.

""SM Ent. 2011 yılında Dünyanın En İyi ELF'ini belirlemek için bir anket düzenlemiş. Anketteki soru ise şuymuş; "Super Junıor Balon ve Işıklı çubuk rengi nedir?" ELF olan bi kişi buna gözü kapalı Pearl Sapphire Blue der. Çünkü ELF'lerin rengi budur ama doğru cevap bu değil. Nedeni ise SM Ent. kendini paryalan bir şirket olarak gördüğü için her grubunun balon rengine Pearl yani inci gibi parlak ekini getiriyor. Cevap aslında Sapphire Blue olmalıymış çünkü Pearl ekini SM getirmiş. Neyse soruyu bilen sadece 2 kişi olmuş bunlardan biri LeeTeuk'un kendisi biride Türkiyeden bir ELF."" 


Sapphire Blue (Safir Mavi)

[Daha fazla ayrıntı için burayı ziyaret edebilirsiniz :) Dünyanın en iyi ELF'i ]


Tabi ben bunu okuyunca şoklardan şoklara girdim. Dünyanın en iyi ELF'i bir Türk daha ne olsun :) Ama sanırım bu arkadaşımız soruyu Korece adı ile yanıtlamış. Şimdi şunu düşünüyorum; Acaba bu kişinin Türk olduğunu anlamışlar mıdır yoksa bir Koreli mi sanmışlardır ? Umarım Türk olduğunu anlamışlardır. Ve SuJu da Türk fanlarından o günden bugüne haberdardır diye düşünüyorum ve buna inanmak istiyorum :):)




"WE ARE E.L.F"



2 yorum:

  1. Whoahhhhhh . Gerçekten çok gurur verici :3 ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede ♥♥ Keşke gerçek ismini de yazsaymış çok güzel olurmuş :) ♥

      Sil